Chenta

Chenta owh Chenta!!! sje2 berbual kt blog sendiri..kdg2 xsume org senang utk duduk depan kte n dgr kte membuat luahan persaan atau bebelan kn..so kt sni jer yg aku boleh membebel dn xde org nk marah aku...jd sile bace dn jgn lupe tok komen k...

Saturday, December 12, 2009

Krew Isara Yg Hampeh.....


Dh lmbt sebenarnya aku nk share,tp ble aku godek2 balik pic kat dlm document ternampak lak satu pic yg poyo dah buat aku berdekah......

Mn x berdekah, bile tetibe kne masuk pertandingan karaoke kat satu function ni sebab nak cover hutang si pulan yang berhutang ngan company kitowg, so die janji akn bg kitowg menang tempat 1,2 atau 3....

Kalau korg dgr pn mst korg suke kn????

mcm tu la kitowg...

so,,,,disebabkan kitowg tamak sgt, company hantar 3 wakil...

dgn harapan tiga 3 ni menang no 1,2 dan 3....

hahaahahha...

melalak2 la kitowg malam tu dgr pnuh kejayaan.....


wakil yg pertama:

Aeema Allesya : lagu siti nurhaliza - (xingt tajuk)

wakil ke 2:

zuhainah : lagu haida - (hajat)

wakil ke 3 :

shahril : lagu ....???? (aku hanya serangga)


yang elakar nye,mase kitowg ngah beraksi siap ade budak2 tiup belon lagi...memang

persembahan paling unik la,walaupun kitowg nyanyi cm hampeh....


bile naik je Aeema, die cakap die dari selangor, time aku naik plak dr singapore, shahril plak dr skudai....

haahahahahha,sebenarnya kitowg sje je karang,padahal sebenarnya dr company penaja function tu....

ahahahahahahaha......


dan hasilnya,esok hari....

xde sowg pn antara kiteowg yg menang....

haahahahahah...

so???

moral nye,...

JANGAN PERASAN,TAMAK, dan yang paling penting.....

diowg kne settle kn payment jgk walau ape yg jd..


2 comments:

Tabir Khaizuran said...

haha..klaka giler..takpe sbr2.. :)

ceqzue said...

huhuhuuu..
kelakar bezz..