Chenta

Chenta owh Chenta!!! sje2 berbual kt blog sendiri..kdg2 xsume org senang utk duduk depan kte n dgr kte membuat luahan persaan atau bebelan kn..so kt sni jer yg aku boleh membebel dn xde org nk marah aku...jd sile bace dn jgn lupe tok komen k...

Tuesday, September 21, 2010

Harus lari dari sesuatu yang mematikan hati.

Sy harus lari dr sini…dari sesuatu yg membunuh hati dan menikam perasaan..huhuhuhu..kedengaran sangat bangang plak bunyinya. Saya harus menikmati hidup tanpa sebarang halangan.sebab apa yang saya rasa dari pengamatan yang sedikit lama,bahawasanya saya sedang menjadi mangsa kepada cinta.
Kerana cinta hari ini saya hanya duduk dirumah tanpa apa2 yang harus dilakukan selepas pulang dari kerja. kerana cinta juga saya hanya ada seorang lelaki untuk di sms setiap hari(seorang ke?) sggh sy rase sy xsepatutnya memalui semua ini.. sy bukan wanita yang berkahwin yg perlu jaga suami atau anak2.
Saya perlu dan mesti melalui dan menikmati hidup saya…yeahhhhhhhhhhhhh!!!!!
Terima kasih pada kawan-kawan saya yg sentiasa memahami saya dengan mengajak saya pergi berjalan2… pada bulan 10 ini..tetapi,secara jujurnya saya mmg tiada duit tok berjolly kali ini.. jadi saya harus berusaha supa saya tidak akan berputus asa.. kalau dulu saya boleh beli mascara walaupun duit xde dan pinjam kawan. Kenapa sekarang saya tak boleh…. Kedengaran agk memalukan, tetapi??? Itulah diri saya..sanggup buat ape sahaja asalkan saya dapat..yeahhhhhhhhhhhh!!!!!!!
Kerana hidup ini untuk dinikmati..bukan ditangisi..huhuhuhuhuhuhu….

No comments: