Chenta

Chenta owh Chenta!!! sje2 berbual kt blog sendiri..kdg2 xsume org senang utk duduk depan kte n dgr kte membuat luahan persaan atau bebelan kn..so kt sni jer yg aku boleh membebel dn xde org nk marah aku...jd sile bace dn jgn lupe tok komen k...

Friday, January 8, 2010

ole - ole dr en..Bosss!!!

Bulan lps bos aku g Ovrsea, so lme lh gak die g sampai aku rse cm nk paggil die balik je...

Mn x nye aku kusut lah kn xde bos kat opis.. Maka nye akan bertambah2 lh sunyi opis tu....( tp aku ske jgk sbb nye dpt mengularrrrr!!)

Balik dr ovrsea,ade ole2 utk aku... mmg aku dh tmph sebelom die naik flight lg..
Huhuuuuu....... (dlm keadaan memaksa)

Aku dpt purse yg cantik, (pd pandangan mata rabun aku ni la) dr die...mcm tau2 je aku punye purse dh buruk.....huhuuuu..

So disebabkan sifat dengki yg tinggi ni,aku pn menebeng sebelah bini bos tok tunjuk purse bru aku tu...... maka nye... mate die pn seperti nk terkeluar....... sambil berkate, “kenapa ko pny purse lg lawa dry g aku dpt ni? ???. aku dgn muke yg menyakitkan hati pn terus je jalan ke meja aku n simpan purse dlm handbag..... (aku takut di rembat)........

Selang 2 hari bos blik dr ovrsea, wife die plak flight ke kl, g jejalan gk.... dn aku ditinggalkan lagi...Tp xpe, i xkesah pn.... ape yg penting,mst ade sesuatu utk i dr sne......

2 hari kemudian die pn blik, so dgn pantas nye i pn bli tiket tok blik kg jgk...
seronok nye dpt blik kg....... so pulanglah i dgn riang bercuti di kg..... bkn 2 hari k, 6 hari i blik....

(bos n wife bos terjerit2 memaki aku sebab cuti syok sendiri.....) hahahahaahah...

Blik dr kg, habuan yg aku dpt ialah keje yg melambak2 di opis..... terharu sgt.... ape yg wt aku lg terharu bos asyik telepon aku je sepanjang kt kg die kate bile aku nk blik..... (xnkkkkk blikkkkkkkk!!!!!)

Pagi ni aku masuk je kete, wife bos bg something..... die kate bli tok aku mse kt kl..... owh tidak,,trimas2.... ssh2 je.
Bkn 1, 2 plak lg dpt present.. hua...hua..hua..... ni yg paling aku ske... dpt baju..... seksi plak tu.... tema die bli bju seksi sbb die kte aku ske seksi.. ( ye ke???? Xla...... pandai2 je..)

Pape pn tq sgt2...aku ske gler bju tu...
Hua..hua..hua....

Moral of the story nye : aku xkesah pn klu bos aku g mne2 sbb aku mst dpt something ble die blik, walaupun mse tu die cume kuar tok marketing.........

3 comments:

miss_aszni said...

wah,kemain lagi kau dpt souvenir..
gambor mane gambor??
hehehe..

ceqzue said...

malu nk letak pic..
weyyyyyy..
aku ni nset mn ade camera....
cm ne nk ltk pic..
dh la nset buruk...
tmpt ca lk rosak..
sedeyyy tol..

♥ kinkin ♥ said...

hahahahhaa! aku nak jugak! ko nak g bandung kan? belikanlah aku satU! HEHEHE~