Chenta

Chenta owh Chenta!!! sje2 berbual kt blog sendiri..kdg2 xsume org senang utk duduk depan kte n dgr kte membuat luahan persaan atau bebelan kn..so kt sni jer yg aku boleh membebel dn xde org nk marah aku...jd sile bace dn jgn lupe tok komen k...

Thursday, January 14, 2010

C Pink Yg Tomey!!



Cute sgt2...

Ha yg tu c comey yg bos aku bwk blik tok aku dr event jpj kt Gelang Patah (SATU KOMUNITI SATU JPJ 8,9,10hb 2010) bru2 ni.....
cian kat aku sbb kene dok kt opis je,xdpt ikut...(tp xpe,ahad tu aku mengular dgn bos g shopping kat Jusco Tebrau City)

C pink tu pny la bsr kepala die, tp xpe... ble die dok sblh aku dh xde beza lg.... aku pn size mcm tu
gk....

Hahahaha,ni la pic aku yg pertama tok tahun 2010 ni,heheheheh.........

memang size dh xpenah x size....
So kt member2 aku, mst korg xteperanjat pn klu tgk aku kn.. sbb mmg dh aku asik gemok je,xkurus2...hua..hua..hua...(lain la ekin,org sume terkujat tgk die gemookk)

4 comments:

miss_aszni said...

hahahahaha...
okey2..
xmo komen ape2 lg..
tp si pinky itu adelah cute..
eh,cute ke?
:P

♥ kinkin ♥ said...

hahaha! sial! besela, org terkejut ngk aku sebab dari dulu aku selalu menten kurus, slim and body tip top mcm megan fox! habis aku tolak sume agensi yang nak amek aku jd model dorang, hmmm..disebabkan itulah aku malas, lalu terpaksa menggemokkan diri. haih. tak suke mencapap, aku suke low profile.. hahaha~

err..tak cute aa mende itu, sebab i tak suke mickey mouse. hiks!

takut gak ngk baju ko.. *WITCH?* uuuuuuuuuuuuuuu scaryyyyyy~ kohkoh

ceqzue said...

mamau- cute ler,lg kiut dr ko kot..huhuuuu..

kinkin - hahaahahahha,aku pn scary gk.. tp nk wt mcm ne,yg penting baju tu xde kt sini...huahuhua....
tu bkn mickey la....

bByLicIOuS ツ said...

hUHHuHu..
bOlaT kO zUhaInAh..
hUHhUHu..
bIlE kO nAK kAweN nEYH??