Chenta

Chenta owh Chenta!!! sje2 berbual kt blog sendiri..kdg2 xsume org senang utk duduk depan kte n dgr kte membuat luahan persaan atau bebelan kn..so kt sni jer yg aku boleh membebel dn xde org nk marah aku...jd sile bace dn jgn lupe tok komen k...

Friday, February 12, 2010

Boodak xde keje!!

Sampai2 je opis, aku amik penyapu... sapu2 sikit.. cm ade habuk2 ckit lak...erm..sapu2 lagi ade rambut lak... ble dh letak penyapu tu g la kat meja aku n open itu air cond..

heheheh,sejuk nye,best ni....ape nk wat ea????
heheh,tau dh,nk solek2 ler...pe lagi... dh tu je yg dpt dibuat waktu free cm ni.....
selongkar2 beg make up, amik pelembab,sapu2 kat muke .... amik face powder tepek2 kat muke, ermmmmm putih sgt x, mcm opera x muke aku ni...xkesah la....
pastu amik blusher, tonyoh2 kat pipi,senyum2 sowg2 bg nmpk pipi bertelor,perasan sendiri pipi comel.. idong sikit,dahi ckit,,,dagu sikit...ok siap...
amik lak lipstick,senyum...sapu ler,,,,ummmmuah,,,, comel pn...
eyeshadow ckit color cokolah terang...tepek2 kat kelopak mate...ermmmm,ok lah ni...
amik penyepit bulu mate,kepit2 2 tige kali pastu juling2kn mate...ermmm...amik mascara,sapu2....lentik ke ni?? Erm nk kne letak bnyk sikit ni...ermmm...berat nye mate aku ni...tp ok la ni....klip22...mate sendiri,aku rase dh cntik kot ni.....amik penyepit,sepit ckit lagi..hahhhh,bru la btol...k siap dh...
selongkar2 dlm beg lagi,cr lens mn la plka g nye...heheh,jmp pn,sorok2 plak ko ea time aku nk pakai... ermmm,besarkn mate....ok.... ar,bru sebelah... sebelah lagi...besarkan mate....ok..siap dh..
kelip2 kn mate,comel pn...
amik sikat, sikat rambut comel... pastu amik sikit y gats tu,agk tinggi n sepetkn...ar..comel pn... pastu ikat rambut satu ke belakang.
ermmm,cantik ke mcm ni,ok lh ni.....amik cermin,toleh kannan ckit,toleh kiri sikit..ermmmok lah ni...simpan ler beg tu bwh kaki...

layan ym la, erm facebook msti ade msg baru...erm,ade ramai org terima request frenz aku.heheh....

check la myspace,xde pape,sunyi je kat citu,ade 2 komen je..... g lak frenster,erm same je suram...g la tagged lak, ade 8 mesej, 2 frenz request, erm sape ni,,,xkenal la...accept je lah.. g lak kt blog pn xde pape...bce2 post bru mber,sambl gelak2 sendiri..heheheheh...

Teka dvd player,lagu suem ari2 dh dgr,radio pn same lagu nye...ermmm....toleh kiri kanan xde org...kat belakang je ade sowg....

Alamak,bos dh sampai lak....

Heheheh...

7 comments:

penyu sejuk said...

ui!!ko x tulis ke smbil ko mekap ko ym dgn aku?smpai hati =c...

ceqzue said...

alah,lupe la..
tp mse aku dh sent tu aku ingat la..
tp malas nk edit..
boleh??
ahahahahahah...

miss_aszni said...

amboi...
betul2 xde keje nih..
hahahha..

♥ kinkin ♥ said...

sgt jeles okeh kau mcm takde keje. meh buat kan keje aku meh

ceqzue said...

mamau - aku pn xtau ape yg sepatutnye aku buat..

kinkin - knp aku ken buat?? ko gajikn aku bley?

pudding pie said...

sempat lagi tu check myspace time keje
hehhee

ceqzue said...

huhuhu..
sempat...
heheh