Chenta

Chenta owh Chenta!!! sje2 berbual kt blog sendiri..kdg2 xsume org senang utk duduk depan kte n dgr kte membuat luahan persaan atau bebelan kn..so kt sni jer yg aku boleh membebel dn xde org nk marah aku...jd sile bace dn jgn lupe tok komen k...

Thursday, September 2, 2010

Alahai kawan saya!!!!

Entry ini dicipta bg memperingatkan nostagia sahabat sy yg xterime lemak2 tepu die sekarang.semoge die semakin tabah utk jadi seperti mase2 dulu.
http://misskinxs.blogspot.com/2010/09/diet-yang-tidak-menjadi.html

INI ADELAH HASIL KETIKA ZAMAN KEGEMILANGAN BELIAU DAHULU, TP ITU ADELAH DAHULU YER!!!!!huwawawawawawawa...















Jadi si kinkin yg seakan-akan kingkong sekarang ni,sile lah mengamalkan diet yg lbh baik utk hasil yg lbh memuaskan....
SEKIAN TERIMA KASIH!!

6 comments:

♥ kinkin ♥ said...

T______________________T

rasa bersyukur sangat sampai nak bagi hadiah kat lemak-lemak aku yang sedang menempel di badan aku sekarang. HAHAHAHAHAHA

kau memang sial.

Cz Aina said...

haahahaahahahahahaah...sabo lah dok..
kan aku bg support ni..
huwawwawawawa..

Amirah Laili said...

ok je kawan ni..nape dgn die sebenarnye?hehe

Cz Aina said...

ni mse zaman2 muda mudi ktowg..
slim rider jer..
but now, mak ai..
menangis dik oi..
huhuhuhuhu....
sje nk pancing die dgn pic ni,
sbb skunk die ngah berdiet nk jd cmni blik..

penyu sejuk said...

eh ko takde gambar aku penuh ker?
aku nk tgk jugak aku waktu kuyus2 dulu.ahaha

vavis...ada gambar mude mudi.....

aku windu red lips aku..

Cz Aina said...

hahahahaahhahha..
ade dok..
pkai skirt padini ****
haahahahaahah...