Chenta

Chenta owh Chenta!!! sje2 berbual kt blog sendiri..kdg2 xsume org senang utk duduk depan kte n dgr kte membuat luahan persaan atau bebelan kn..so kt sni jer yg aku boleh membebel dn xde org nk marah aku...jd sile bace dn jgn lupe tok komen k...

Tuesday, January 25, 2011

~Nasib Baik Hang aAroN aZiZ kLU tAK??~

hola..hola..hola......chak pong..chak pong.....
seronok rsenye ble dh naik berkulat blog aku ni tanpa entry kan, walaupun ade antara uolls yg tabah je bace entry aku...thankz sgt2 kat uolls yg sudi melayan kerenah berblogger aku ni.... nak wat cam ne la kan, klu idea ley kuar mcm uolls yg sentiase ade idea nk wt entry, mst uolss sume sampai penat nk singgah my blog..glup..glup ni.....

ok utk entry hari ni..look..look tajuk die...seb baik kan???
AARON AZIZ OK!!!!!!
sape xkenal aaron aziz, sila google sekarang....mmg nanges klu xkenal..haih...lom cter hati i dh berdebar2 tau..kahkahkahkahkah.......like2....
ape yg berdebar???? ni nak story la ni...

SIAPAKAH ARTIS LELAKI PUJAAN HAKU????
jawapan nye ialah: AARON AZIZ LA.....
kahkahkahkah..........why mesti die??? xdpt aku nk ckp ngan kate2.. aku klu tgk aaron aziz berlakon,secara auto bibir akan tersenyum dan sangat fokus ok..sgt2....kahkahkah...... klu korang nk muntah pun dgr xpe, sbb dulu ex bf aku pun nk muntah sbb aku sgt suke dgn itu orang...huhuhuhu...
tp xtau bf yg sekarang, die tabah x tgk aku terkinja2 excited dlm panggung tgk aaron berlakon.
DAH LA HENSEM, KACAK, BERGAYA, SEKSI KAU MMG DE BOMB.....
kahkahkahkahkah..

pastu paling kelakar klu aku balik singapore aku harap2 sgt time2 aku ngah berjln2 tu tetibe berlanggar bahu dgn aaron kan???? kan?? kan?? (gedik) walllaaaaaaaaaaaaaa.....pasti aku terkaku membatu disitu....

walaupun mase aku dok meng GOOGLE pic die tu aku jumpe pic die dlm cter DATIN GHAIRAH(agknye la kot) die di make up utk jd tua....aku tetap dgn pendirian aku...die sgt kacak..walaupun tua...hahahahahaahahahahah.. bole statement?????
jom tengok...



lagi



dan lagi



(PIC TIME TUA SGT KECIK..KAHKAHKHA......XLEY BESAR2......)

dan lagi..lagi...

lagi...

lagi..





















sowi, xde lagi aaron aziz yg tua.....kerana dia still muda dan kacak......walllaaaaaaaaa...


lepas tu ble dpt tgk pic die ble dh tua dan still sgt kacak, maka aku pun xnk merubah pendirian bahawa sesungguhnye aku akn menjadikan die pujaan hati sampai die tua..kahkahkahakah.....
haih, mana la aku x nanges tgk kau aaron, klu dh ko macam ni punya kacak...



cz aina sila kawal perasaan anda.....
dan lagi...



haih....nangesss tau....
dan lagi....



nangessssssssssssssssssss~~!!!!!!!
dan lagi....
lagi..
dan lagi....








xde dh lagi, cukup la tu...aku cm nk msuk dlm google ni sbb tertekan dgn kekacakan die..cettttttt...

~~AARON JOM KITE LARI G PARIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!~~
kahkahakahaakahakahhhhhhhhhhh...ko jgn perasan lah cz aina.....

PEKKKKkkkkkkkkkkkkkkkkk!!! dahi sendiri..dah2 lah tu..jgn berangan lagi....

p/s: kenapa nama hang bukan aaron shah, aaran abu, aaron eskandar kah?? xpun aaron nassir ahmad eskandar pun ok gak....kahkahkahkahkahakahahahaahahahaha........

12 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

Pitam.......

::FAIZ FARISH:: said...

Laki Orang pun Nak Jugak.. haha

Cz Aina said...

haahahaahahahahahahaha..

Cz Aina said...

haahahaahahahahahahaha..

~S.H.A.I~ said...

laki kacak mcm ni agak2 mujud lg ke kt msia ni ek..hahha~

Cz Aina said...

hahaahahahaahah..klu ade nk no tepon.....

Redbloodsnow said...

ARGGHHHH AARONNNNN AAROONNNNN! SUKA DIA..HIKSS :p

bidadarihijau said...

nahhhh..nasib laki org..klo x boleh aku sapu..kite jadi madu lah...ahahahah

Cz Aina said...

wahhhhhhh..nk jd madu i..
bole2...

HonEyBuNNy said...

Aaron paling ku minat...encem..hehehhe

Qarl said...

ho ho ho

kipas susah mati aaron aziz rupenya...

thanks eh singgah blog Qarl

xde la kacak mana pun... terlalu ramai lagi yg jauh lebih kacak.

keep on blogging

Cz Aina said...

qarl-huhuhuhuhuhuhu...tetttttttt..