Chenta

Chenta owh Chenta!!! sje2 berbual kt blog sendiri..kdg2 xsume org senang utk duduk depan kte n dgr kte membuat luahan persaan atau bebelan kn..so kt sni jer yg aku boleh membebel dn xde org nk marah aku...jd sile bace dn jgn lupe tok komen k...

Thursday, January 20, 2011

~SeDeY~

Aku sedey ok..
sbb aku xtau cmne aku nk letak balik bee yg ade kat sudut blog aku tu..apekah namenye???
lps tu aku cume tau tukar templete yg ade sedia kt design templete jek..
kahkahkahkah...
tp aku suke jugak....
tp aku geram jgk sbb selalu blur bace arahan yg diberi..
cetttt......

Hari ni Thaipusam dan aku keje ok.... dapat bayangkan x situasi bekerja pada public holiday seperti ini...hukhukhukhukhukhuk...

xpe, esok aku akan pastikan aku balik awal, untuk pulang ke kampung..
ade wedding ok 22hb dan ahad keje???

apekah??

12 comments:

CIK CIRA said...

SELAMAT BEKERJA...hehe^_^

Juaini Juliet Jamaludin said...

Cz Aina, orang yang Julie cerita dekat belog Julie yang awak comen tu actually ex bf Julie. Haha.

::FAIZ FARISH:: said...

jgn sedih2, nanti tak comel

Cz Aina said...

cik cira-hurm..tq
juliet-owh..so cute..
faiz- semoge aku xsemakin perasan..kahkahkah..

..hizamirahim.. said...

hehe.
kat melaka ni tak cuti pon.
don't worry.
XD
dah.
jgn sedih2.

Cz Aina said...

hukhukhukhuk....

CiK NuYu said...

Cik Nuyu tak keje public holiday.. tapi sabtu ahad keje.. lagikkk tak best :(

Redbloodsnow said...

pssttt...zie pun kerja arini taw, aina. hampeh jek kan. tp kan...kat sarawak mmg x cuti pun..hahaha

Cz Aina said...

nuyu-huhuhuhuhu..lg masyuk..
zie-cedih..

mrs.lovesick said...

jgn sedih-sedih :)
takpe hari ni hari kita. esok lusa org lain plak keje. kita cuti la^^

Heidi Shafiq said...

thaipusam? mari kite main cucuk2 pipi n pecahkan kelapa.. :P

miss_aszni said...

cettt...
baru keje satu hari di public holiday sudah sedih..
aku?
hahahahaha..