Chenta

Chenta owh Chenta!!! sje2 berbual kt blog sendiri..kdg2 xsume org senang utk duduk depan kte n dgr kte membuat luahan persaan atau bebelan kn..so kt sni jer yg aku boleh membebel dn xde org nk marah aku...jd sile bace dn jgn lupe tok komen k...

Friday, June 18, 2010

boosan gler!!!!!!!!!!!



Hohohhohohohoho....
Booosan tahap x tercapai dek akal.... kenape boring sampai tahap ni pn aku xpasti...tapi aku sedar yg aku sgt boring.... melalui hari-hari yang tidak ade keceriaan nye.. nasib baik lah ade keje, klu xkeje...kaedahnye ape je la yg aku buat....erm.......

Ape nak buat, ade kawan2 sume pn jaohhh.. ade tersayang pn jaoh.......ape yg ade lagi.. family pn jauh.....arghhhhhhhh..... booosan tersangat...harus buat ape gak nye????

Ntah lah, kdg2 rse mcm nk smbg study...supaye ade kwn2 disisi...supaye bole ketawa same2 supaye???? Supaye x boosan ler..ape lagi....skunk ni, nk g mn2 pn sorg...nk g beli shampoo sorg, bli make up sowg... bli baju sowg.. bli kasut pn sowg... xde yg 2 org, 3 atau 4...ermmmmm.......

Klu dlu, time makan, boleh sambung2 meja ramai2...ble g guardian atau watson bole men make up dlm tu ngan kwn2.... tp skunk.... masok , bli barang dan keluar...ermmmmmmmmm....

Klu dlu, nek bus boleh pilih2 sit.. sbb nk dok dgn kwn2..skunk ni...sebelah aci balik pasar pn boleh duduk sbb xde kawan...ermmmmmmm.....

Ntah la...sekarang sume bende menjadi tidak menarik.... tidak best...tidak..tidak...sume pn tidak.....

Argghhhhhh!!!!!!!

Mengomel pn xgune..sbb nye tetap same....

3 comments:

penyu sejuk said...

yang paling tersayang pun jaoh itu adakah aku ker?
ahahhahaha

lilek la amoiy...
life must b hapy...
ko jgn emo sgt..
so bila kawan dah dok jejaoh cmni..
hargai la orang yg paling dekat dgn ko...

p/s: aku lagi la tercampak sorang2 kat tempat jin bertendang ni...sunyi sepi xde kawan selama hampir 2 tahun ni...herm

ceqzue said...

hahahaahhahahah..
abes ko ingt tmpt aku ni ape plak....
dh mcm tmpt setan mengelamon tau x..

♥ kinkin ♥ said...

hahahaha
dok! betulla.. sekarnag ni aku g mana2 sume ngan famly aku. haih! org nak ngorat pon tak jadi ngk aku bawak budak kecik 2 orang. huhu