Chenta

Chenta owh Chenta!!! sje2 berbual kt blog sendiri..kdg2 xsume org senang utk duduk depan kte n dgr kte membuat luahan persaan atau bebelan kn..so kt sni jer yg aku boleh membebel dn xde org nk marah aku...jd sile bace dn jgn lupe tok komen k...

Friday, July 16, 2010

sesaje update!

Haahahahah… dah naek bersawang aku pny belog ni..kuikuikuikui..terlalu lh bz hingga terabai baby I yg satu ni……huhuhuhuhuhuhu….erm, ape nk cter kat belog kali ni..manyak la nk cter…
Ok satu2 la cter about kehidupan yg sedang aku lalui skunk ni…

1. MY BABY BOY
Haahhaah, mst terkejot kan…baby boy aku ni ialah anak buah aku yg paling aku saying…sbb aku tersangat syg die..ermmm sbb die demok…pastu die rendah same cm cik ina die yg comel ni..bru2 ni die sambut beday yg setahun,so aku pn belikan die kek…sbb nye penat aku nk ajar die tiup lilin setahun lamanya…dr la api ubat nyamuk,litter rokok dan api kat dapur gas..huwawawawawawawawawa… dan ape yg aku person..semakin die membesar…semakin gedik Nampak nye…
Aku g keje die menangis,aku balik keje pn die menangis.huwawawawawawa… mmg agak gedik……

2. MY BOYPREN….
Erm, macam biase tentang die, sgt sibuk dgn kerja..dan sekarang ni ada masalh dgn gaji die yg masok agak lambat…dan disebabkan itu, aku pun trut rase terjejas,,,kerana terpakase mengawal perangai boros aku..huwawawawwawa….xde kene mengena kan…..xpasal2 nk sopping-sooppping pakai duit boypren…kuikuikuikuikuikuikui……

3. MY DAD
Sori la en dad sebab sy sangat bz skunk hingga xdapat la balik kampong…. Dan sekarang sedang berfikir2 samada nak amik cuti untuk kenduri dihujung bulan ni or x?? ermmmm mesti amik…supaya aku xkena sumpah ngan akak2 aku yg cm hantu tu..huawawawawaw,,,,,,,, dan sedang berkira2, ape yg aku nk beli tok sponsor akak aku buat potong jambul baby die….ermmmmduit…duit…duit…….

4. MY MUM
Sori gak kat my mum tersayang, sbb adik xdpt balik bulan ni…
Sangat2 lah bz dan plus xde duit…mak bg lah duit..kuikuikuikuiku.. sungguh anak yg tdk bermoral..hahaahahahah.. alah mak, kan kte sorang ank pompan mak yg comel..kuikuikuikuikui…….

5. MY OPIS…
Lepas ni aku akan keseorangan kat opis, sbb mber opis aku si amad dh berhenti kerja… so lpas ni klu aku nk nyanyi kuat2 pn xde org yg nk ketawakan…sume2 pun akan jadi sesepi n sesunyi hutan..huwawawawa… amad kerja elok2 kat tempat baru ok..nanti ley belanja aku makan..huhuhwawawa..


Rase2 cm dah xde pape lagi yg aku nk update pasal idop hr ni…ckop la tu kot….ermmm idios….

4 comments:

penyu sejuk said...

aku rasa si amad ni mesti yg slalu datang lambat tu smpai kene warning leter dari ko...
ahahha

Cz Aina said...

ahahahahahahahahha..
dr bos ngok..

♥ kinkin ♥ said...

HHAHAHAHA sengal la ko ni dok, aku rasa anak buah kau ikut perangai kau lah part gedik tu. KAU MEMANG CONTOH YANG TERBAEK!! :p

Cz Aina said...

cam siot plus cial la ko...