Chenta

Chenta owh Chenta!!! sje2 berbual kt blog sendiri..kdg2 xsume org senang utk duduk depan kte n dgr kte membuat luahan persaan atau bebelan kn..so kt sni jer yg aku boleh membebel dn xde org nk marah aku...jd sile bace dn jgn lupe tok komen k...

Friday, July 16, 2010

pemalu tapi perasan!

Hey, sejak 2 menjak ni, aku perasan..makin bnyk perempuan yg ye..ye.. korg paham x perempuan yg ye.ye ni mcm ne????
Perempuan ni adelah kategori perempaun yg berbual mengalahkan ustazah gayanya… cter tentang itu dan ini..konon nye mcm die bagus almost perfect la mcm tu kan… ape yg aku nak sampaikan…cantek ke ko perempuan,klu bercerita pasal orang sedangkan ko sedang memuji diri ko sendiri.. so bodoh ko tau x..kdg2 aku xbape peka sgt bende2 ni, sehingga la hade kwn2 aku yg telah celik kn mate aku…. Kenapa ea???
Aku nix de la pompan bagi idaman semalaya yg ayu lagi bersopan santun, tapi kenapa aku boleh berfikiran secara positif…??? Mgkd positif tu mcam ni :

Klu ko dh rse yg ko 2 tersangat lah ayu dan pemalu..so???? ko ingat bf aku akan tergile2 kn ko ke???bodo lah ko… pemalu dan dan ayu tetapi perasan!!! Mongok….
Bagi aku perempuan mcm ni, xsesuai tok dikategorikan perempaun ayu,perempuan bebual lebih je sesuai tok jenis die..
Bodoh!!!!!!!!!!

Aku sgt xsuke…xsuke…xsuke……..!!!
Ape yg aku suke???
Ble aku terpandang perempuan cantik yg xperasan die adelah sgt cantik…….. perempuan2 mcm ni, aku teringin sgt nk kawan dgn die…pastu Tanya die..kenapa ko ni cantik sgt ha??? Hahaahhhah…..

Perempuan ni cntik x?


cantik kan....xpayah die nk perasan n tulis statement yg diowg lawa...
ni pn cantik gk..


dan ini jugak...


cantik kan...erm.....diowg xde la perasan cm perempuan2 kat luar sne yg menulis belog atau statement mengatakan mereka begitu dan begini..klu pemalu..diam2 je lah, org dah mmg tau ko ayu.....walau sebenarnye ko gedik..mongok..hahaahah..

p/s: kinkin, ko mmg lawa ade masenye...mamau-xdinafikan ko comel ble pakai bulu mate pelesu.azie,ko sgt cute ble xpakai tudung,but jgn ko gedik xnk pakai tudung plak...

5 comments:

penyu sejuk said...

ahaha,,,,aku ingatkan aku yg perasaan tuh

yg ko emo sgt dgn pompuan tuh nape zu?pompuan yg perasaan tuh, mereka bangga dan suka bila orang memuja dia.. mcm sifat jin. jin suka dipuja

Cz Aina said...

aku gerammhuwawawawa.....
tgk cm aku ni..
puji diri sendiri..
depan cermin..
huwawawa..

Cz Aina said...

aku gerammhuwawawawa.....
tgk cm aku ni..
puji diri sendiri..
depan cermin..
huwawawa..

♥ kinkin ♥ said...

hoi! aku cantik setiap masa lah sekarang!!hahahahahahahaa.. dok, tak payahlah kau mengkategorikan tahap kecantikan aku, ai maluh yuhhhh~~

HAHAHAHAHA.. aku pon nyampah dengan orang yang tak betul tapi berlagak betul. huh

Cz Aina said...

hahaahahaha.....
ko gedik jek lebih..
haahahaha..