Chenta

Chenta owh Chenta!!! sje2 berbual kt blog sendiri..kdg2 xsume org senang utk duduk depan kte n dgr kte membuat luahan persaan atau bebelan kn..so kt sni jer yg aku boleh membebel dn xde org nk marah aku...jd sile bace dn jgn lupe tok komen k...

Thursday, December 2, 2010

Buatlah ape pun yg membuatkan kau puas!!!

xmampu nak ckp ape..
tp seumur hidup, aku xpernah jumpe yg seperti kau....
semoga satu hari, kau akn rase ape yg aku rase..
bila saat tu,
MARUAH KAU DIPIJAK-PIJAK DAN LUDAH YG KAU LUAH KE LANGIT JATUH KE MUKA SENDIRI....
aku xtau, knp aku terlalu redho...
hingga ape yg mampu aku cakap,
CUKUPLAH MENYAKITKAN HATI AKU, AKU SUDAH TERLALU PENAT...

5 comments:

penyu sejuk said...

Kau selalu je broken heart..jangan cmtu selalu..nanti efect kena muka..bila dah effect kat muka, mulalah kau kena pkai mekap tebal2..tp aku tahu, kau natural beauty...

weyh...apehal lagi ni....

::FAIZ FARISH:: said...

even aku taktau apa yg berlaku, tp aku nak kata sabar je la

Cz Aina said...

azie-huhuhuhuhuhu...klu mcm tu...aku nk mandi dh tros g keje...
xpyh pkai bedak pun..ewah..natural beauty..
faiz-tq..kerana sabar aku jd mangsa..

HonEyBuNNy said...

sabar la..ila pernah gak kena cm tu....byk berdoa k...

Cz Aina said...

honey bunny-thankzz...